Trahana Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Alegria,trahana me spec te embel dhe domate te thara 80 gr.

Alegria,trahana me spec te embel dhe domate te thara 80 gr. 55 Lekë / pako

Alegria,trahana me spec te embel dhe domate te thara 80 gr.

Lunxheria trahana cilesia I 230 gr.

Lunxheria trahana cilesia I 230 gr. 60 Lekë / pako

Lunxheria trahana cilesia I 230 gr.

Alegria,trahana me spec te embel dhe domate te thara 400 gr.

Alegria,trahana me spec te embel dhe domate te thara 400 gr. 139 Lekë / pako

Alegria,trahana me spec te embel dhe domate te thara 400 gr.

Alegria,trahana e tharte 230 gr.

Alegria,trahana e tharte 230 gr. 55 Lekë / cope

Alegria,trahana e tharte 230 gr.

Alegria,trahana e tharte 450 gr.

Alegria,trahana e tharte 450 gr. 139 Lekë / cope

Alegria,trahana e tharte 450 gr.

Lunxheria,trahana pernina 450 gr.

Lunxheria,trahana pernina 450 gr. 110 Lekë / pako

Lunxheria,trahana pernina 450 gr.