Panettone dhe torta feste Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Duca moscati dolce tronchetto, panettone me cokollate 650 gr.

Duca moscati dolce tronchetto, panettone me cokollate 650 gr. 800 Lekë / cope 700 Lekë / cope

Duca moscati dolce tronchetto, panettone me cokollate 650 gr.

Balocco pandoro pistacchio & nocciola, panettone me stika & cokollate 800 gr.

Balocco pandoro pistacchio & nocciola, panettone me stika & cokollate 800 gr. 800 Lekë / cope 700 Lekë / cope

Balocco pandoro pistacchio & nocciola, panettone me stika & cokollate 800 gr.

Paluani pandoro di pasticceria 750 gr.

Paluani pandoro di pasticceria 750 gr. 800 Lekë / cope 700 Lekë / cope

Paluani pandoro di pasticceria 750 gr. Panetone me cokollat te bardhe dhe limon

Balocco Torte in festa con crema al limone,panetone me krem limoni 400 gr.

Balocco Torte in festa con crema al limone,panetone me krem limoni 400 gr. 360 Lekë / pako

Balocco Torte in festa con crema al limone,panetone me krem limoni 400 gr.

Balocco il pandoro cioko panna,panetone me krem cokollate & pane 800 gr.

Balocco il pandoro cioko panna,panetone me krem cokollate & pane 800 gr. 800 Lekë / cope 700 Lekë / cope

Balocco il pandoro cioko panna,panetone me krem cokollate & pane 800 gr.

Balocco Panettone Gianduia 800 gr.

Balocco Panettone Gianduia 800 gr. 800 Lekë / Pako 700 Lekë / Pako

Balocco Panettone Gianduia 800 gr.