Biskota dhe amareta Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Midi Risoli con farina di riso,biskota me oriz 700 g.

Midi Risoli con farina di riso,biskota me oriz 700 g. 290 Lekë / pako

Midi Risoli con farina di riso,biskota me oriz 700 g.

Veneta gold biskota me cokollate 500 gr.

Veneta gold biskota me cokollate 500 gr. 240 Lekë / pako

Veneta gold biskota me cokollate 500 gr.

Mulino Bianco Macine con panna fresca,biskota 350 gr.

Mulino Bianco Macine con panna fresca,biskota 350 gr. 180 Lekë / pako

Mulino Bianco Macine con panna fresca,biskota 350 gr.

Oreo Original 10x cope,biskota me kakao te mbushura me shije vanilje 110 gr.

Oreo Original 10x cope,biskota me kakao te mbushura me shije vanilje 110 gr. 100 Lekë / pako

Oreo Original 10x cope,biskota me kakao te mbushura me shije vanilje 110 gr.

Saray Love it frambuazli,biskota me krem manaferre kuqe 8 cope.

Saray Love it frambuazli,biskota me krem manaferre kuqe 8 cope. 85 Lekë / pako

Saray Love it frambuazli,biskota me krem manaferre kuqe 8 cope.

Saray Love it misket limonlu,biskota me krem limoni jeshil 8 cope.

Saray Love it misket limonlu,biskota me krem limoni jeshil 8 cope. 85 Lekë / pako

Saray Love it misket limonlu,biskota me krem limoni jeshil 8 cope.

Papadopulos orange,biskota sanduic me krem portokalli 200 gr.

Papadopulos orange,biskota sanduic me krem portokalli 200 gr. 150 Lekë / pako

Papadopulos orange,biskota sanduic me krem portokalli 200 gr.

Stark Integrino classic,biskota me tershere 185 gr.

Stark Integrino classic,biskota me tershere 185 gr. 100 Lekë / pako

Stark Integrino classic,biskota me tershere 185 gr.

Stark Integrino apple & cinnamon,biskota me molle dhe kanelle 185 gr.

Stark Integrino apple & cinnamon,biskota me molle dhe kanelle 185 gr. 100 Lekë / pako

Stark Integrino apple & cinnamon,biskota me molle dhe kanelle 185 gr.

Stark Keksici kakao previl,biskota pjeserisht me kakao 420 gr.

Stark Keksici kakao previl,biskota pjeserisht me kakao 420 gr. 200 Lekë / pako

Stark Keksici kakao previl,biskota pjeserisht me kakao 420 gr.

Stark biscuits cocoa & orange,biskota me shije portokalli dhe mbushje cokollate 220 gr.

Stark biscuits cocoa & orange,biskota me shije portokalli dhe mbushje cokollate 220 gr. 100 Lekë / pako

Stark biscuits cocoa & orange,biskota me shije portokalli dhe mbushje cokollate 220 gr.

Papadopoulos cookies with chocolate pieces,biskota 180 gr.

Papadopoulos cookies with chocolate pieces,biskota 180 gr. 200 Lekë / pako

Papadopoulos cookies with chocolate pieces,biskota 180 gr.

Papadopoulos cookies with chocolate pieces,biskota me copa cokollate 180 gr.

Papadopoulos cookies with chocolate pieces,biskota me copa cokollate 180 gr. 200 Lekë / pako

Papadopoulos cookies with chocolate pieces,biskota me copa cokollate 180 gr.

Papadopoulos cookies orange,biskota me copa portokalli dhe cokollate 180 gr.

Papadopoulos cookies orange,biskota me copa portokalli dhe cokollate 180 gr. 200 Lekë / pako

Papadopoulos cookies orange,biskota me copa portokalli dhe cokollate 180 gr.

Veneta, biskota me mbushje fiku 170 gr.

Veneta, biskota me mbushje fiku 170 gr. 100 Lekë / 100

Veneta, biskota me mbushje fiku 170 gr.