Biskota dhe amareta Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Biskrem Apple,biskota me molle 80 gr.

Biskrem Apple,biskota me molle 80 gr. 40 Lekë / Copë

Biskrem Apple,biskota me molle 80 gr.

Biskrem fishek,biskota me cokollate 110 gr.

Biskrem fishek,biskota me cokollate 110 gr. 50 Lekë / Copë

Biskrem fishek,biskota me cokollate 110 gr.

Biskrem Cocoa,biskota me cokollate 170 gr.

Biskrem Cocoa,biskota me cokollate 170 gr. 85 Lekë / Copë

Biskrem Cocoa,biskota me cokollate 170 gr.

Albeni,biskota me karamel 252 gr.

Albeni,biskota me karamel 252 gr. 200 Lekë / Copë

Albeni,biskota me karamel 252 gr.

Mare Grandonde,biskota klsike me shije vanilje 700 gr.

Mare Grandonde,biskota klsike me shije vanilje 700 gr. 190 Lekë / Copë

Mare Grandonde,biskota klsike me shije vanilje 700 gr.

Mare biscuits choco cream vanilla,biskota te mbushura me krem vanilje 140 gr.

Mare biscuits choco cream vanilla,biskota te mbushura me krem vanilje 140 gr. 55 Lekë / Copë

Mare biscuits choco cream vanilla,biskota te mbushura me krem vanilje 140 gr.

Mare biscuits choco cream chocolate,biskota te mbushura me krem cokollate 140 gr.

Mare biscuits choco cream chocolate,biskota te mbushura me krem cokollate 140 gr. 55 Lekë / Copë

Mare biscuits choco cream chocolate,biskota te mbushura me krem cokollate 140 gr.

Mare biscuits choco cream orange,biskota te mbushura me krem shije portokalli 140 gr.

Mare biscuits choco cream orange,biskota te mbushura me krem shije portokalli 140 gr. 60 Lekë / Copë

Mare biscuits choco cream orange,biskota te mbushura me krem shije portokalli 140 gr.

Allatini Cookie,biskota me copa cokollate dhe lajthie 175 gr.

Allatini Cookie,biskota me copa cokollate dhe lajthie 175 gr. 155 Lekë / Copë

Allatini Cookie,biskota me copa cokollate dhe lajthie 175 gr.

Eti Tutku,biskota me mbushje kakao 40 gr.

Eti Tutku,biskota me mbushje kakao 40 gr. 20 Lekë / Copë

Eti Tutku,biskota me mbushje kakao 40 gr.

Eti Tutku biskota,biskota me mbushje me krem kakao 100 gr.

Eti Tutku biskota,biskota me mbushje me krem kakao 100 gr. 50 Lekë / Copë

Eti Tutku biskota,biskota me mbushje me krem kakao 100 gr.

Eti Cin orange jelly biscuit ,27gr.

Eti Cin orange jelly biscuit ,27gr. 10 Lekë / Copë

Eti Cin orange jelly biscuit ,27gr.biskote me xhel portokalli.

Eti Cin strawberry jelly biscuit,27gr.

Eti Cin strawberry jelly biscuit,27gr. 10 Lekë / Copë

Eti Cin strawberry jelly biscuit,27gr.biskote me xhel luleshtrydhesh.

Eti Cin orange jelly biscuit ,102 gr.

Eti Cin orange jelly biscuit ,102 gr. 50 Lekë / Copë

Eti Cin orange jelly biscuit ,102 gr.

Eti petit beurre klasik,biskota 400 gr.

Eti petit beurre klasik,biskota 400 gr. 125 Lekë / Copë

Eti petit beurre klasik,biskota 400 gr. 2 x 200 gr.