Biskota dhe amareta Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Eti Petit Beurre klasik,biskota 5 pako 1 kg.

Eti Petit Beurre klasik,biskota 5 pako 1 kg. 300 Lekë / Copë

Eti Petit Beurre klasik,biskota 5 pako 1 kg.

Midi Matti con uovo with eggs,frollini me veze 700 gr.

Midi Matti con uovo with eggs,frollini me veze 700 gr. 260 Lekë / cope

Midi Matti con uovo with eggs,frollini me veze 700 gr.

Midi Notti Magiche,biskota me kakao dhe lajthi 700 g.

Midi Notti Magiche,biskota me kakao dhe lajthi 700 g. 260 Lekë / cope

Midi Notti Magiche,biskota me kakao dhe lajthi 700 g.Embelsire e pjekur.

Midi Ruotine alla panna with cream,biskote me pana 700 g.

Midi Ruotine alla panna with cream,biskote me pana 700 g. 260 Lekë / cope

Midi Ruotine alla panna with cream,biskote me pana 700 g.

Midi Spighette con granelli di zuchero,biskota me pluhur sheqeri 700 g.

Midi Spighette con granelli di zuchero,biskota me pluhur sheqeri 700 g. 260 Lekë / cope

Midi Spighette con granelli di zuchero,biskota me pluhur sheqeri 700 g.

Colussi Gran Turchese,biskota 400gr.

Colussi Gran Turchese,biskota 400gr. 210 Lekë / Copë

Colussi Gran Turchese ,400gr. Con Farina Poco raffinata.

Divella Ottimini Biskota me fruta,400gr.

Divella Ottimini Biskota me fruta,400gr. 150 Lekë / Copë

Divella Ottimini Biskota me portokall,limon dhe qershi 400gr.

Divella frollini con goce di cioccolato,biskota me copa cokollate 400 gr.

Divella frollini con goce di cioccolato,biskota me copa cokollate 400 gr. 135 Lekë / pako

Divella frollini con goce di cioccolato,biskota me copa cokollate 400 gr.

Divella frollini al cacao,biskota me kakao 400 gr.

Divella frollini al cacao,biskota me kakao 400 gr. 135 Lekë / pako

Divella frollini al cacao,biskota me kakao 400 gr.

Misura Dolcesenza biscuits made with jogurt,biskota pa sheqer 400 gr

Misura Dolcesenza biscuits made with jogurt,biskota pa sheqer 400 gr 310 Lekë / Copë

Misura Dolcesenza biscuits made with jogurt,biskota pa sheqer 400 gr

Allatini Cookie,biskota me kakao dhe copa cokollate,175gr.

Allatini Cookie,biskota me kakao dhe copa cokollate,175gr. 155 Lekë / Copë

Allatini Cookie,biskota me kakao dhe copa cokollate,175gr.

Allatini Cookie,biskota me copa cokollate,175gr.

Allatini Cookie,biskota me copa cokollate,175gr. 155 Lekë / Copë

Allatini Cookie,biskota me copa cokollate,175gr.

Piselli senza zuccheri,biskota 200gr

Piselli senza zuccheri,biskota 200gr 150 Lekë / Copë

Piselli senza zuccheri,biskota pa sheqer 200gr

Il Borgo del Biscotto,Biscotti con panna,biskota 700gr.

Il Borgo del Biscotto,Biscotti con panna,biskota 700gr. 260 Lekë / Copë

Il Borgo del Biscotto,Biscotti con panna,biskota me krem 700gr.

Piselli Biskota të mbushura me mollë,250gr.

Piselli Biskota të mbushura me mollë,250gr. 190 Lekë / Copë

Piselli Biskota të mbushura me mollë,250gr.