Biskota dhe amareta Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

 Junior Frollini Integrali Biskota 1Kg.

Junior Frollini Integrali Biskota 1Kg. 210 Lekë / Copë

Junior Frollini Integrali Biskota 1Kg.

Borgo,biskota me kakao 700 gr.

Borgo,biskota me kakao 700 gr. 260 Lekë / Pako

Borgo,biskota me kakao 700 gr.

Pastiçeri Lika,amareta në qese 300 gr.

Pastiçeri Lika,amareta në qese 300 gr. 100 Lekë / Copë

Pastiçeri Lika,amareta në qese 300 gr.

Misura natura ricca soia,biskota soje 330 gr.

Misura natura ricca soia,biskota soje 330 gr. 250 Lekë / pako

Misura natura ricca soia,biskota soje 330 gr.

Misura Fibrextra,biskota me fibra 350 gr

Misura Fibrextra,biskota me fibra 350 gr 250 Lekë / Copë

Misura Fibrextra,biskota me fibra 350 gr

Ringo, biskota me kakao 165 gr.

Ringo, biskota me kakao 165 gr. 110 Lekë / Copë

Ringo , biskota me kakao 165 gr.

Ringo,  biskota me vanilje 165 gr.

Ringo, biskota me vanilje 165 gr. 110 Lekë / Copë

Ringo, biskota me vanilje 165 gr.

Grisbi di Matilde Hazelnut,biskota të mbushura me lajthi 150 gr.

Grisbi di Matilde Hazelnut,biskota të mbushura me lajthi 150 gr. 180 Lekë / Copë

Grisbi di Matilde Hazelnut,biskota të mbushura me lajthi 150 gr.

Pan di Stelle c & c,biskota 350 gr.

Pan di Stelle c & c,biskota 350 gr. 250 Lekë / Copë

Pan di Stelle,biskota 350 gr.

Mulino Bianco Barilla Abbracci,biskota 350 gr.

Mulino Bianco Barilla Abbracci,biskota 350 gr. 270 Lekë / Copë

Mulino Bianco Barilla Abbracci,biskota 350 gr.

Mulino Bianco Barilla,tarallucci biskota 400 gr.

Mulino Bianco Barilla,tarallucci biskota 400 gr. 170 Lekë / Copë

Mulino Bianco Barilla,tarallucci biskota 400 gr.

 Gullon Savoiardi,biskota 300 gr.

Gullon Savoiardi,biskota 300 gr. 140 Lekë / Copë

Gullon Savoiardi,biskota 300 gr. Produkt Italian.