Biskota dhe amareta Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Misura Privolat,biskote frollini pa qumesht dhe veze 400 gr.

Misura Privolat,biskote frollini pa qumesht dhe veze 400 gr. 250 Lekë / pako

Misura Privolat,biskote frollini pa qumesht dhe veze 400 gr.

Biskrem Apple,biskota me molle qese 160 gr.

Biskrem Apple,biskota me molle qese 160 gr. 85 Lekë / pako

Biskrem Apple,biskota me molle qese 160 gr.

Junior Frollini Pallino,biskota 1 kg.

Junior Frollini Pallino,biskota 1 kg. 210 Lekë / pako

Junior Frollini Pallino,biskota 1 kg.

Mulino bianco cuor di mela,biskota me mbushje krem mollee 300 gr.

Mulino bianco cuor di mela,biskota me mbushje krem mollee 300 gr. 240 Lekë / Copë

Mulino bianco cuor di mela,biskota me mbushje krem mollee 300 gr.

Mare biscuits rotondini,biskota me rrush te thate 600 gr.

Mare biscuits rotondini,biskota me rrush te thate 600 gr. 220 Lekë / Copë

Mare biscuits rotondini,biskota me rrush te thate 600 gr.

Papadopoulos biskote sandwich me krem kakao 200g

Papadopoulos biskote sandwich me krem kakao 200g 150 Lekë / Copë

Papadopoulos biskote sandwich me krem kakao 200g

Piselli Cantuccini,biskota 150 gr.

Piselli Cantuccini,biskota 150 gr. 190 Lekë / pako

Piselli Cantuccini,biskota 150 gr.

Eti Tutku,biskota me mbushje kakao 140 gr.

Eti Tutku,biskota me mbushje kakao 140 gr. 70 Lekë / pako

Eti Tutku,biskota me mbushje kakao 140 gr.

Croco petit beurre,biskota 5 cope 500 gr.

Croco petit beurre,biskota 5 cope 500 gr. 180 Lekë / Copë

Croco petit beurre,biskota 5 cope 500 gr.

Allatini cocoa & vanilla,biskote me krem kakao dhe vanilje 200 gr.

Allatini cocoa & vanilla,biskote me krem kakao dhe vanilje 200 gr. 120 Lekë / Copë

Allatini cocoa & vanilla,biskote me krem kakao dhe vanilje 200 gr.

Allatini,biskote me krem vanilje 200 gr.

Allatini,biskote me krem vanilje 200 gr. 120 Lekë / Copë

Allatini,biskote me krem vanilje 200 gr.

Cizi cheese crackers,biskota me kripe 65 gr.

Cizi cheese crackers,biskota me kripe 65 gr. 29 Lekë / Copë

Cizi cheese crackers,biskota me kripe 65 gr.

Allatini,biskota te mbushura me cokollate 200 gr.

Allatini,biskota te mbushura me cokollate 200 gr. 120 Lekë / Copë

Allatini,biskota te mbushura me cokollate 200 gr.

Eti Cin orange jelly biscuit 27 gr.

Eti Cin orange jelly biscuit 27 gr. 10 Lekë / cope

Eti Cin orange jelly biscuit 27 gr.

Eti Sultani,biskota 130 gr.

Eti Sultani,biskota 130 gr. 60 Lekë / pako

Eti Sultani,biskota 130 gr.