Biskota dhe amareta Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Albeni,biskota me krem karamel 144 gr.

Albeni,biskota me krem karamel 144 gr. 85 Lekë / pako

Albeni,biskota me krem karamel 144 gr.

Pellumbi Biskota Tradicionale 300 gr.

Pellumbi Biskota Tradicionale 300 gr. 85 Lekë / pako

Pellumbi Biskota Tradicionale 300 gr.Pasta te kuqe.Duhet te mbahet ne nje vend te thate dhe te fr... më shumë

Borgo biskota integrale,biskota integrale 700 gr.

Borgo biskota integrale,biskota integrale 700 gr. 260 Lekë / Copë

Borgo biskota integrale,biskota integrale 700 gr.

Borgo biskota  ciocogocce con gocce di cioccolato,700 gr.

Borgo biskota ciocogocce con gocce di cioccolato,700 gr. 260 Lekë / Copë

Borgo biskota ciocogocce con gocce di cioccolato,700 gr.

Junior Frollini Dolce,biskota 1 kg.

Junior Frollini Dolce,biskota 1 kg. 210 Lekë / pako

Junior Frollini Dolce,biskota 1 kg.

Piselli Crema e nocciola,biskota 200 gr.

Piselli Crema e nocciola,biskota 200 gr. 185 Lekë / cope

Piselli Crema e nocciola,biskota 200 gr.

Piselli Panna Fresca,biskota 225 gr.

Piselli Panna Fresca,biskota 225 gr. 109 Lekë / cope

Piselli Panna Fresca,biskota 225 gr.

Pasticeri Lika,ballokume 100 gr.

Pasticeri Lika,ballokume 100 gr. 45 Lekë / cope

Pasticeri Lika,ballokume 100 gr.

Ulker katkat,embelsire e vogel me krem kakao & lajthi 28 gr.

Ulker katkat,embelsire e vogel me krem kakao & lajthi 28 gr. 20 Lekë / Copë

Ulker katkat,embelsire e vogel me krem kakao & lajthi 28 gr.

Veneta biskota me mjalte ,300 gr.

Veneta biskota me mjalte ,300 gr. 90 Lekë / Copë

Veneta biskota me mjalte ,300 gr.

Veneta biskota me arra& kikirik,300 gr.

Veneta biskota me arra& kikirik,300 gr. 90 Lekë / cope

Veneta biskota me arra& kikirik,300 gr.

Veneta,biskota me mjalte 200 gr.

Veneta,biskota me mjalte 200 gr. 85 Lekë / Copë

Veneta,biskota me mjalte 200 gr.

Albeni fishek,biskota me grimca & cokollate qumeshti e veshur me karamel 72 gr.

Albeni fishek,biskota me grimca & cokollate qumeshti e veshur me karamel 72 gr. 50 Lekë / cope

Albeni fishek,biskota me grimca & cokollate qumeshti e veshur me karamel 72 gr.

Chipicao biscuits with cocoa filling,biskota me mbushje kakao 50 gr.

Chipicao biscuits with cocoa filling,biskota me mbushje kakao 50 gr. 59 Lekë / Copë

Chipicao biscuits with cocoa filling,biskota me mbushje kakao 50 gr.

Ulker Bebe,biskota per bebe 172 gr.

Ulker Bebe,biskota per bebe 172 gr. 75 Lekë / pako

Ulker Bebe,biskota per bebe 172 gr.