Çereal (drithëra) dhe corn flakes Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Kelloggs Crunchy Muesli classic,kornfleksa 380 gr.

Kelloggs Crunchy Muesli classic,kornfleksa 380 gr. 390 Lekë / pako

Kelloggs Crunchy Muesli classic,kornfleksa 380 gr.

Kelloggs Crunchy Muesli with chocolate,kornfleksa 380 gr.

Kelloggs Crunchy Muesli with chocolate,kornfleksa 380 gr. 390 Lekë / pako

Kelloggs Crunchy Muesli with chocolate,kornfleksa 380 gr.

Kelloggs Tresor choco nut,kornfleksa 375 gr.

Kelloggs Tresor choco nut,kornfleksa 375 gr. 390 Lekë / pako

Kelloggs Tresor choco nut,kornfleksa 375 gr.

Hane corn flaks paketim qese 375 gr.

Hane corn flaks paketim qese 375 gr. 180 Lekë / pako

Hane corn flaks paketim qese 375 gr.

Hane corn flaks 1000 gr.

Hane corn flaks 1000 gr. 460 Lekë / pako

Hane corn flaks 1000 gr.

Nestle Fitness peach & apricot,musli me pjeshke dhe kajsi 23.5 gr.

Nestle Fitness peach & apricot,musli me pjeshke dhe kajsi 23.5 gr. 49 Lekë / cope

Nestle Fitness peach & apricot,musli me pjeshke dhe kajsi 23.5 gr.

Lion cereal caramel & chocolate 13 x 30 gr.

Lion cereal caramel & chocolate 13 x 30 gr. 470 Lekë / pako

Lion cereal caramel & chocolate 13 x 30 gr.

Vitaminka choka moka cereals,drithera per mengjes me kakao 250 gr.

Vitaminka choka moka cereals,drithera per mengjes me kakao 250 gr. 180 Lekë / pako

Vitaminka choka moka cereals,drithera per mengjes me kakao 250 gr.

Dr.Oetker Vitalis Knusper Plus nuss mischung,musli me lajthi 450 gr.

Dr.Oetker Vitalis Knusper Plus nuss mischung,musli me lajthi 450 gr. 570 Lekë / cope

Dr.Oetker Vitalis Knusper Plus nuss mischung,musli me lajthi 450 gr.

Nestle mini pack nesquik 1x 30 gr.

Nestle mini pack nesquik 1x 30 gr. 80 Lekë / pako

Nestle mini pack nesquik 1x 30 gr.

Mister Good Corn flakes,kornfleksa 1 kg.

Mister Good Corn flakes,kornfleksa 1 kg. 360 Lekë / pako

Mister Good Corn flakes,kornfleksa 1 kg.

Bum,fara lini natyrale 250 gr.

Bum,fara lini natyrale 250 gr. 120 Lekë / pako

Bum,fara lini natyrale 250 gr.

Alegria,roshnica 500 gr.

Alegria,roshnica 500 gr. 180 Lekë / pako

Alegria,roshnica 500 gr.

Nestle Nesquik cocoa crush,ceeale per mengjes te mbushura me cokollate & mbushje kakao 360 gr.

Nestle Nesquik cocoa crush,ceeale per mengjes te mbushura me cokollate & mbushje kakao 360 gr. 460 Lekë / cope

Nestle Nesquik cocoa crush,ceeale per mengjes te mbushura me cokollate & mbushje kakao 360 g... më shumë

Nestle lion wild crush caramel & chocolate,cereale per mengjes te mbushura me shije karameli dhe cokollate 360 gr.

Nestle lion wild crush caramel & chocolate,cereale per mengjes te mbushura me shije karameli dhe cokollate 360 gr. 460 Lekë / cope

Nestle lion wild crush caramel & chocolate,cereale per mengjes te mbushura me shije karameli... më shumë