Mjalt dhe gjalp Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Granarolo burro Italiano,gjalp 200 gr.

Granarolo burro Italiano,gjalp 200 gr. 350 Lekë / pako

Granarolo burro Italiano,gjalp 200 gr.

Langnese honig sommerblute goldklar,mjalt lulesh 500 gr.

Langnese honig sommerblute goldklar,mjalt lulesh 500 gr. 900 Lekë / cope

Langnese honig sommerblute goldklar,mjalt lulesh 500 gr.

Langnese honig landhoing goldcremig,mjalt kremoz 500 gr.

Langnese honig landhoing goldcremig,mjalt kremoz 500 gr. 900 Lekë / cope

Langnese honig landhoing goldcremig,mjalt kremoz 500 gr. Produkt Gjerman.

Vitam,margarine me kos 250 gr.

Vitam,margarine me kos 250 gr. 150 Lekë / cope

Vitam,margarine me kos 250 gr.

Dodoni,gjalp dele 250 gr.

Dodoni,gjalp dele 250 gr. 480 Lekë / cope

Dodoni,gjalp dele 250 gr. Produkt Grek.

Lufra,gjalp i fresket 500 gr.

Lufra,gjalp i fresket 500 gr. 420 Lekë / cope

Lufra,gjalp i fresket 500 gr.

Fast Soft Light,margarine 250 gr.

Fast Soft Light,margarine 250 gr. 140 Lekë / pako

Fast Soft Light,margarine 250 gr.

Zanetti burro,gjalp i fresket 250 gr.

Zanetti burro,gjalp i fresket 250 gr. 405 Lekë / cope

Zanetti burro,gjalp i fresket 250 gr.

Gjalp i fresket importi.

Gjalp i fresket importi. 189 Lekë / 500 gr

Gjalp i fresket importi. 379 leke/kg

Fast Soft,gjalp 1 kg.

Fast Soft,gjalp 1 kg. 440 Lekë / cope

Fast Soft,gjalp 1 kg.

Morava,mjalte lule mali 500 gr.

Morava,mjalte lule mali 500 gr. 500 Lekë / cope

Morava,mjalte lule mali 500 gr.

Natyral gjalp lope.

Natyral gjalp lope. 360 Lekë / cope

Natyral gjalp lope.

Fast Soft,gjalp 500 gr.

Fast Soft,gjalp 500 gr. 230 Lekë / cope

Fast Soft,gjalp 500 gr.

Morava mjalte kavanoz mini ,30 gr.

Morava mjalte kavanoz mini ,30 gr. 60 Lekë / Copë

Morava mjalte kavanoz mini ,30 gr.mjalte ne paketim kavanoz .

Morava raw honey,mjalte premium 140 gr.

Morava raw honey,mjalte premium 140 gr. 250 Lekë / Copë

Morava raw honey,mjalte premium 140 gr.