Kafe qё shkrihet Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Nescafe Dolce Gusto buondi caffe,kafe e bluar & e pjekur 16 kapsula.

Nescafe Dolce Gusto buondi caffe,kafe e bluar & e pjekur 16 kapsula. 800 Lekë / pako

Nescafe Dolce Gusto buondi caffe,kafe e bluar & e pjekur 16 kapsula.

Nescafe Dolce Gusto extra crema intenso,kafe e bluar & e pjekur 16 kapsula.

Nescafe Dolce Gusto extra crema intenso,kafe e bluar & e pjekur 16 kapsula. 800 Lekë / pako

Nescafe Dolce Gusto extra crema intenso,kafe e bluar & e pjekur 16 kapsula.

Nescafe strong 3 in 1, 17 gr.

Nescafe strong 3 in 1, 17 gr. 30 Lekë / cope

Nescafe strong 3 in 1, 17 gr.

Nescafe Gold Rich & Smooth,kafe e castit 200 gr.

Nescafe Gold Rich & Smooth,kafe e castit 200 gr. 1,570 Lekë / cope

Nescafe Gold Rich & Smooth,kafe e castit 200 gr.

Nescafe Gold Blend,kafe e castit 100 gr.

Nescafe Gold Blend,kafe e castit 100 gr. 860 Lekë / cope

Nescafe Gold Blend,kafe e castit 100 gr.

Lavazza Rossa qualita,kafe e pjekur dhe e bluar 250 gr.

Lavazza Rossa qualita,kafe e pjekur dhe e bluar 250 gr. 490 Lekë / cope

Lavazza Rossa qualita,kafe e pjekur dhe e bluar 250 gr.

Jacobs Crema Gold,kafe e tretshme 100 gr.

Jacobs Crema Gold,kafe e tretshme 100 gr. 570 Lekë / cope

Jacobs Crema Gold,kafe e tretshme 100 gr.

Jacobs Cronat Gold,kafja e castit 100 gr.

Jacobs Cronat Gold,kafja e castit 100 gr. 630 Lekë / cope

Jacobs Cronat Gold,kafja e castit,ka shije dhe aromen e kendshme te kokrrave te kafese me cilesi... më shumë

Jacobs 10 kafe + gote dhurate.

Jacobs 10 kafe + gote dhurate. 320 Lekë / Copë

Jacobs 10 kafe + gote dhurate. 5x ice coffee 3x 3in1 2x 2in1

Jacobs milka 3 në 1,kafe e castit 18 gr.

Jacobs milka 3 në 1,kafe e castit 18 gr. 30 Lekë / Copë

Jacobs milka 3 në 1,kafe e castit 18 gr.

Nescafe 3in1 brown sugar,kafe qe shkrihet 16.5 gr.

Nescafe 3in1 brown sugar,kafe qe shkrihet 16.5 gr. 30 Lekë / Copë

Nescafe 3in1 brown sugar,kafe qe shkrihet 16.5 gr.

Nescafe 2in1 Coffee & creamer,kafe qe shkrihet 8 gr.

Nescafe 2in1 Coffee & creamer,kafe qe shkrihet 8 gr. 30 Lekë / Copë

Nescafe 2in1 Coffee & creamer,kafe qe shkrihet 8 gr.

Nescafe Classic Frappe, kafe 200 gr .

Nescafe Classic Frappe, kafe 200 gr . 900 Lekë / Copë

Nescafe Classic Frappe, kafe e çastit 200 gr

Nescafe Classic Frappe,kafe e çastit 100 gr.

Nescafe Classic Frappe,kafe e çastit 100 gr. 520 Lekë / Copë

Nescafe Classic Frappe,kafe e çastit 100 gr.

Nescafe Classic Frappe,kafe e castit 50 gr.

Nescafe Classic Frappe,kafe e castit 50 gr. 300 Lekë / Copë

Nescafe Classic Frappe,kafe e castit 50 gr.