Çaj Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Bumi caj goliku ne vasket 365 gr.

Bumi caj goliku ne vasket 365 gr. 480 Lekë / cope

Bumi caj goliku ne vasket 365 gr.

Bumi caj sherebele ne vasket 95 gr.

Bumi caj sherebele ne vasket 95 gr. 180 Lekë / pako

Bumi caj sherebele ne vasket 95 gr.

Bumi caj mali ne vasket 45 gr.

Bumi caj mali ne vasket 45 gr. 180 Lekë / pako

Bumi caj mali ne vasket 45 gr.

Bumi caj kamomili ne vasket 95 gr.

Bumi caj kamomili ne vasket 95 gr. 330 Lekë / cope

Bumi caj kamomili ne vasket 95 gr.

Atc caj fruta pyelli 20 filtra.

Atc caj fruta pyelli 20 filtra. 160 Lekë / pako

Atc caj fruta pyelli 20 filtra.

Atc caj kamomil 20 filtra.

Atc caj kamomil 20 filtra. 160 Lekë / pako

Atc caj kamomil 20 filtra.

Atc aronia frut,caj bimor 90 gr.

Atc aronia frut,caj bimor 90 gr. 180 Lekë / cope

Atc aronia frut,caj bimor 90 gr.

Atc,fryte boronice bio 85 gr.

Atc,fryte boronice bio 85 gr. 420 Lekë / pako

Atc,fryte boronice bio 85 gr.

Atc,caj boronice bio 20 filtra ne bustina.

Atc,caj boronice bio 20 filtra ne bustina. 180 Lekë / pako

Atc,caj boronice bio 20 filtra ne bustina.

Kraco Caj Agrume, 20 filtra.

Kraco Caj Agrume, 20 filtra. 210 Lekë / pako

Kraco Caj Agrume, 20 filtra.

Kraco Caj me Shege & Brusnice 20 filtra.

Kraco Caj me Shege & Brusnice 20 filtra. 210 Lekë / pako

Kraco Caj me Shege & Brusnice 20 filtra.

Star tea verde,caj jeshil 25 filtra.

Star tea verde,caj jeshil 25 filtra. 210 Lekë / pako

Star tea verde,caj jeshil 25 filtra.

Star tea classico 25 filtra.

Star tea classico 25 filtra. 190 Lekë / pako

Star tea classico 25 filtra.

Atc caj qetesues per stomakun,perzirje bimore natyrore per qetesimin e dhimbjeve dhe largimin e gazrave 80 gr.

Atc caj qetesues per stomakun,perzirje bimore natyrore per qetesimin e dhimbjeve dhe largimin e gazrave 80 gr. 170 Lekë / pako

Atc caj qetesues per stomakun,perzirje bimore natyrore per qetesimin e dhimbjeve dhe largimin e... më shumë

Atc caj per veshkat,perzirje bimore natyrore per tretjen e gureve 100 gr.

Atc caj per veshkat,perzirje bimore natyrore per tretjen e gureve 100 gr. 170 Lekë / pako

Atc caj per veshkat,perzirje bimore natyrore per tretjen e gureve 100 gr.