Salca tё gatshme Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Baretti passata di pomodoro al basilico.salce domate me borzilok 690 gr.

Baretti passata di pomodoro al basilico.salce domate me borzilok 690 gr. 140 Lekë / cope

Baretti passata di pomodoro al basilico.salce domate me borzilok 690 gr.

Tamek Tomato paste,pure domate 360 gr.

Tamek Tomato paste,pure domate 360 gr. 200 Lekë / cope

Tamek Tomato paste,pure domate 360 gr.

Spak curry,salce per peshk 250 ml.

Spak curry,salce per peshk 250 ml. 220 Lekë / cope

Spak curry,salce per peshk 250 ml.

D'amico,salsa tartufata 130 gr.

D'amico,salsa tartufata 130 gr. 360 Lekë / cope

D'amico,salsa tartufata 130 gr.

Cirio ragu alla bolongese 420 gr.

Cirio ragu alla bolongese 420 gr. 260 Lekë / cope

Cirio ragu alla bolongese 420 gr.

De cecco sugo alla napoletana 400 gr.

De cecco sugo alla napoletana 400 gr. 260 Lekë / cope

De cecco sugo alla napoletana 400 gr.

Barilla Verdure grigliate,salce e gatshme 400 gr.

Barilla Verdure grigliate,salce e gatshme 400 gr. 270 Lekë / cope

Barilla Verdure grigliate,salce e gatshme 400 gr.

Cirio Cuor di pelato olive & capperi,salce domate me ullinj dhe kaperi 350 gr.

Cirio Cuor di pelato olive & capperi,salce domate me ullinj dhe kaperi 350 gr. 180 Lekë / cope

Cirio Cuor di pelato olive & capperi,salce domate me ullinj dhe kaperi 350 gr.

Cirio Ragu di Montagna fughi e salsiccia,salce me kerpudha & salcice 350 gr.

Cirio Ragu di Montagna fughi e salsiccia,salce me kerpudha & salcice 350 gr. 280 Lekë / cope

Cirio Ragu di Montagna fughi e salsiccia,salce me kerpudha & salcice 350 gr.

Sara double concentrated tomato paste,dopje koncentrat domate ne forme paste 400 gr.

Sara double concentrated tomato paste,dopje koncentrat domate ne forme paste 400 gr. 95 Lekë / cope

Sara double concentrated tomato paste,dopje koncentrat domate ne forme paste 400 gr.

Polimark kecap i embel 500 gr.

Polimark kecap i embel 500 gr. 90 Lekë / cope

Polimark kecap i embel 500 gr.

De cecco ragu alla bolongese 400 gr.

De cecco ragu alla bolongese 400 gr. 200 Lekë / cope

De cecco ragu alla bolongese 400 gr.

Cirio Arrabiata,salce me spec djeges,hudhra dhe domate 420 gr.

Cirio Arrabiata,salce me spec djeges,hudhra dhe domate 420 gr. 230 Lekë / cope

Cirio Arrabiata,salce me spec djeges,hudhra dhe domate 420 gr.

Kyknos,salce domate 680 gr.

Kyknos,salce domate 680 gr. 160 Lekë / cope

Kyknos,salce domate 680 gr.

Kyknos,salce domate dopjo koncentrate 410 gr.

Kyknos,salce domate dopjo koncentrate 410 gr. 205 Lekë / pako

Kyknos,salce domate dopjo koncentrate 410 gr.