Krekers Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Trik Stapici,cibuk te kripur 100 gr.

Trik Stapici,cibuk te kripur 100 gr. 50 Lekë / pako

Trik Stapici,cibuk te kripur 100 gr.

Trik Stapici kikirikijem,cibuk te kripur dhe te mbushur me kikirik 45 gr.

Trik Stapici kikirikijem,cibuk te kripur dhe te mbushur me kikirik 45 gr. 25 Lekë / pako

Trik Stapici kikirikijem,cibuk te kripur dhe te mbushur me kikirik 45 gr.

Trik Stapici,cibuk te kripur 40 gr.

Trik Stapici,cibuk te kripur 40 gr. 20 Lekë / cope

Trik Stapici,cibuk te kripur 40 gr.

Trik Stapici,cibuk te kripur dhe te mbushur me kikirik 150 gr.

Trik Stapici,cibuk te kripur dhe te mbushur me kikirik 150 gr. 70 Lekë / pako

Trik Stapici,cibuk te kripur dhe te mbushur me kikirik 150 gr.

Trik Perece,cibuk te kripur 100 gr.

Trik Perece,cibuk te kripur 100 gr. 50 Lekë / pako

Trik Perece,cibuk te kripur 100 gr.

Tak Original mini,biskota te kripura mini 100 gr.

Tak Original mini,biskota te kripura mini 100 gr. 45 Lekë / pako

Tak Original mini,biskota te kripura mini 100 gr.

Trik Party mix,miks cibukesh dhe biskotave te kripura 500 gr.

Trik Party mix,miks cibukesh dhe biskotave te kripura 500 gr. 170 Lekë / pako

Trik Party mix,miks cibukesh dhe biskotave te kripura 500 gr.

Croco biskota top pica 150 gr.

Croco biskota top pica 150 gr. 75 Lekë / pako

Croco biskota top pica 150 gr.

Natur Puglia integrali con olio extra vergine d'oiliva,krakers 200 gr.

Natur Puglia integrali con olio extra vergine d'oiliva,krakers 200 gr. 110 Lekë / pako

Natur Puglia integrali con olio extra vergine d'oiliva,krakers 200 gr.

Natur Puglia multicereali con olio extra vergine d'oiliva,krakers 200 gr.

Natur Puglia multicereali con olio extra vergine d'oiliva,krakers 200 gr. 110 Lekë / pako

Natur Puglia multicereali con olio extra vergine d'oiliva,krakers 200 gr.

Krc krc,flips me shije proshute e mbushur me kikirike 80 gr.

Krc krc,flips me shije proshute e mbushur me kikirike 80 gr. 60 Lekë / pako

Krc krc,flips me shije proshute e mbushur me kikirike 80 gr.

Gran Pavesi,krekers pa kripe 8 cope 250 gr.

Gran Pavesi,krekers pa kripe 8 cope 250 gr. 130 Lekë / pako

Gran Pavesi,krekers pa kripe 8 cope 250 gr.

Misura Multigrain con Cereali Antichi,kreker me multi drithera 10 porcione 350 gr.

Misura Multigrain con Cereali Antichi,kreker me multi drithera 10 porcione 350 gr. 310 Lekë / pako

Misura Multigrain con Cereali Antichi,kreker me multi drithera 10 porcione 350 gr.

Colussi Crackers Integrale 250 gr.

Colussi Crackers Integrale 250 gr. 135 Lekë / pako

Colussi Crackers Integrale 250 gr.

Colussi Crackers me kripe,ullinj & domate 250 gr.

Colussi Crackers me kripe,ullinj & domate 250 gr. 135 Lekë / pako

Colussi Crackers me kripe,ullinj & domate 250 gr.