Salmon dhe merluc Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Capitan Findus,kroketa merluci 12 cope 300 gr.

Capitan Findus,kroketa merluci 12 cope 300 gr. 500 Lekë / pako

Capitan Findus,kroketa merluci 12 cope 300 gr.

Sea King Salmone Affumicato,salmon i tymosur 200 gr.

Sea King Salmone Affumicato,salmon i tymosur 200 gr. 900 Lekë / cope

Sea King Salmone Affumicato,salmon i tymosur 200 gr.