Kripё Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Rosa Himalaya  kripe guri 1 kg.

Rosa Himalaya kripe guri 1 kg. 370 Lekë / pako

Rosa Himalaya kripe guri 1 kg.

Maester chef kripe himalaje me mulli 100 gr.

Maester chef kripe himalaje me mulli 100 gr. 170 Lekë / cope

Maester chef kripe himalaje me mulli 100 gr.

Kotanyi Himalajska sol,kripe himalaje 88 gr.

Kotanyi Himalajska sol,kripe himalaje 88 gr. 300 Lekë / cope

Kotanyi Himalajska sol,kripe himalaje 88 gr.

Himalaya kripe guri rose ,500 gr.

Himalaya kripe guri rose ,500 gr. 200 Lekë / cope

Himalaya kripe guri rose ,500 gr. 100% natural pruduct bio

Rosa Kripore 400 gr.

Rosa Kripore 400 gr. 75 Lekë / cope

Rosa Kripore 400 gr.

Alexandria iodized sea salt,kripe deti e zeze 500 gr.

Alexandria iodized sea salt,kripe deti e zeze 500 gr. 20 Lekë / cope

Alexandria iodized sea salt,kripe deti e zeze 500 gr.

Kripe Alexandria e imet 500 gr.

Kripe Alexandria e imet 500 gr. 20 Lekë / cope

Kripe Alexandria e imet 500 gr.

Rosa White,kripe deti 1 kg.

Rosa White,kripe deti 1 kg. 60 Lekë / cope

Rosa White,kripe deti 1 kg.

Rosa Kripë tavoline dhe gatimi 500 gr.

Rosa Kripë tavoline dhe gatimi 500 gr. 85 Lekë / Copë

Rosa Kripë tavoline dhe gatimi 500 gr.

Sosalt sale marino iodato fino,kripë deti e imët 1kg.

Sosalt sale marino iodato fino,kripë deti e imët 1kg. 70 Lekë / Copë

Sosalt sale marino iodato fino,kripë deti e imët 1kg.

NIKH kripë deti e jodizuar 500gr.

NIKH kripë deti e jodizuar 500gr. 20 Lekë / Copë

NIKH kripë deti e jodizuar 500gr.

Grosso sale iodato,Kripë deti kokërrmadhe 1kg.

Grosso sale iodato,Kripë deti kokërrmadhe 1kg. 70 Lekë / Copë

Grosso sale iodato,Kripë deti e iodizuar kokërrmadhe 1kg.

Rosa Black, kripë deti e jodizuar 1 Kg.

Rosa Black, kripë deti e jodizuar 1 Kg. 60 Lekë / Copë

Rosa Black Fine Superior Sea Salt, kripë deti e jodizuar 1 Kg.

Rosa Black, kripë deti e jodizuar 0.5 Kg

Rosa Black, kripë deti e jodizuar 0.5 Kg 60 Lekë / Copë 30 Lekë / Copë

Rosa Black Fine Superior Sea Salt, kripë deti e jodizuar 0.5 Kg