Vaj ulliri Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Mister Chef extra virgin olive oil with sunflower oil,vaj ulliri & luledielli 1 L.

Mister Chef extra virgin olive oil with sunflower oil,vaj ulliri & luledielli 1 L. 449 Lekë / cope

Mister Chef extra virgin olive oil with sunflower oil,vaj ulliri & luledielli 1 L.

Luglio Olio di sansa di oliva,vaj ulliri 1 L.

Luglio Olio di sansa di oliva,vaj ulliri 1 L. 380 Lekë / cope

Luglio Olio di sansa di oliva,vaj ulliri 1 L.

Olitalia extra virgin olive oil 750 ml +Pesto 90 gr.

Olitalia extra virgin olive oil 750 ml +Pesto 90 gr. 800 Lekë / cope

Olitalia extra virgin olive oil 750 ml +Pesto. Vaj ulliri ekstra i virgjer + salaca pesto

Plasmon Olio extra vergine,vaj ulliri per femije 250 ml.

Plasmon Olio extra vergine,vaj ulliri per femije 250 ml. 790 Lekë / cope

Plasmon Olio extra vergine,vaj ulliri per femije 250 ml.

De Cecco Piacere olio extra vergine di oliva,vaj ulliri italian 750 ml.

De Cecco Piacere olio extra vergine di oliva,vaj ulliri italian 750 ml. 820 Lekë / cope

De Cecco Piacere olio extra vergine di oliva,vaj ulliri italian 750 ml.

Nikh,vaj ulliri 1 L.

Nikh,vaj ulliri 1 L. 630 Lekë / Copë

Nikh,vaj ulliri 1 L.

Saranda,vaj ulliri origjinal 1.4 L.

Saranda,vaj ulliri origjinal 1.4 L. 460 Lekë / cope

Saranda,vaj ulliri origjinal 1.4 L.

Dhermiu,vaj ulliri qelq 1 L.

Dhermiu,vaj ulliri qelq 1 L. 540 Lekë / Copë

Dhermiu,vaj ulliri qelq 1 L.

Dhermiu vaj ulliri 0.5l

Dhermiu vaj ulliri 0.5l 240 Lekë / cope

Dhermiu vaj ulliri 0.5l paktim plastik

Dhermiu vaj ulliri i virgjër 1 l

Dhermiu vaj ulliri i virgjër 1 l 690 Lekë / Copë

Dhermiu vaj ulliri i virgjër 1 l

Dhermiu vaj ulliri ekstra i virgjër 1 L.

Dhermiu vaj ulliri ekstra i virgjër 1 L. 820 Lekë / Copë

Dhermiu vaj ulliri ekstra i virgjër 1 L paketim qelq

Vaj Alor 1 L

Vaj Alor 1 L 330 Lekë / Copë

Vaj Alor 1 L

Dhermiu,vaj ulliri plastik 1 L.

Dhermiu,vaj ulliri plastik 1 L. 460 Lekë / Copë

Dhermiu,vaj ulliri plastik 1 L.

Dhërmiu Vaj Plastik 0.5L.

Dhërmiu Vaj Plastik 0.5L. 240 Lekë / Copë

Dhërmiu Vaj Plastik 0.5L.Për ruajtjen e cilësise dhe vlerave ushqyese ruhet në ambjent të freskët... më shumë

Dhermiu,vaj alor plastik 0.5 L.

Dhermiu,vaj alor plastik 0.5 L. 169 Lekë / Copë

Dhermiu,vaj alor plastik 0.5 L. Vaj i përzier prodhuar dhe ambalazhuar nga Dhërmiu Olive... më shumë