Uthull Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Eliksir uthull molle 1 L.

Eliksir uthull molle 1 L. 220 Lekë / cope

Eliksir uthull molle 1 L.

Aceto imporiale glassa con aceto balamico di modena I.G.P,aceto balsamike 500 ml.

Aceto imporiale glassa con aceto balamico di modena I.G.P,aceto balsamike 500 ml. 530 Lekë / cope

Aceto imporiale glassa con aceto balamico di modena I.G.P,aceto balsamike 500 ml.

Amato aceto di mele,uthull molle 500 ml.

Amato aceto di mele,uthull molle 500 ml. 180 Lekë / cope

Amato aceto di mele,uthull molle 500 ml.

Migro Glassa crema gastronomica,aceto balsamike 250 ml.

Migro Glassa crema gastronomica,aceto balsamike 250 ml. 280 Lekë / cope

Migro Glassa crema gastronomica,aceto balsamike 250 ml. Senza Glutine.

Aer Aceto balsamico di modena,aceto 0.5 L.

Aer Aceto balsamico di modena,aceto 0.5 L. 180 Lekë / cope

Aer Aceto balsamico di modena,aceto 0.5 L.

Mari,uthull rrushi 400 ml.

Mari,uthull rrushi 400 ml. 60 Lekë / cope

Mari,uthull rrushi 400 ml.

De Nigris balsamic vinegar of modena,uthull balsamike 500 ml.

De Nigris balsamic vinegar of modena,uthull balsamike 500 ml. 350 Lekë / cope

De Nigris balsamic vinegar of modena,uthull balsamike 500 ml.

Monari aceto di mele,uthull molle 0.5 L.

Monari aceto di mele,uthull molle 0.5 L. 180 Lekë / cope

Monari aceto di mele,uthull molle 0.5 L.

Ponti uthull balsamike spray 250 ml.

Ponti uthull balsamike spray 250 ml. 450 Lekë / cope

Ponti uthull balsamike spray 250 ml.

Ponti uthull molle spray 250 ml.

Ponti uthull molle spray 250 ml. 450 Lekë / cope

Ponti uthull molle spray 250 ml.

Sejega,uthull e bardhe per gjelle dhe sallate 1 L.

Sejega,uthull e bardhe per gjelle dhe sallate 1 L. 55 Lekë / cope

Sejega,uthull e bardhe per gjelle dhe sallate 1 L.

Minerva Balsamic Vinegar Greek Wine,uthull balsamike 500 ml.

Minerva Balsamic Vinegar Greek Wine,uthull balsamike 500 ml. 445 Lekë / cope

Minerva Balsamic Vinegar Greek Wine,uthull balsamike 500 ml.

O Sole Napule Glassa di Aceto Balsamike 250 ml.

O Sole Napule Glassa di Aceto Balsamike 250 ml. 410 Lekë / cope

O Sole Napule Glassa di Aceto Balsamike 250 ml.

Pfanner Aceto di mele,uthull molle 1 L.

Pfanner Aceto di mele,uthull molle 1 L. 240 Lekë / cope

Pfanner Aceto di mele,uthull molle 1 L.

Ponti Aceto Balsamico Di Modena 500 ml.

Ponti Aceto Balsamico Di Modena 500 ml. 340 Lekë / cope

Ponti Aceto Balsamico Di Modena 500 ml.