Makarona dhe rizoto Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Divella Elicoidali Nr.22,makarona 500 gr.

Divella Elicoidali Nr.22,makarona 500 gr. 75 Lekë / pako

Divella Elicoidali Nr.22,makarona 500 gr.

Rummo bucatini N.6,makarona 500 gr.

Rummo bucatini N.6,makarona 500 gr. 190 Lekë / pako

Rummo bucatini N.6,makarona 500 gr.

Divella rosmarino 70 , 500 gr.

Divella rosmarino 70 , 500 gr. 75 Lekë / pako

Divella rosmarino 70 , 500 gr.

Divella Chifferini Lisci Nr.48,makarona 500 gr.

Divella Chifferini Lisci Nr.48,makarona 500 gr. 75 Lekë / pako

Divella Chifferini Lisci Nr.48,makarona 500 gr.

Barilla Vermicelli Nr.8,makarona 500 gr.

Barilla Vermicelli Nr.8,makarona 500 gr. 100 Lekë / pako

Barilla Vermicelli Nr.8,makarona 500 gr.

Divella cannelloni Nr.84,pasta 250 gr.

Divella cannelloni Nr.84,pasta 250 gr. 114 Lekë / cope

Divella cannelloni Nr.84,pasta 250 gr.