Pica dhe pure Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Kraco pure patate,240 gr.

Kraco pure patate,240 gr. 149 Lekë / cope

Kraco pure patate,240 gr,12 porcione,3 bustina.

Kartoffel Puree 3 x4 porcione,pure patatesh 330 gr.

Kartoffel Puree 3 x4 porcione,pure patatesh 330 gr. 150 Lekë / pako

Kartoffel Puree 3 x4 porcione,pure patatesh 330 gr.