Patatina Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Lays wavy tomato ketchup flavoured,patatina me ketchap 40 gr.

Lays wavy tomato ketchup flavoured,patatina me ketchap 40 gr. 50 Lekë / pako

Lays wavy tomato ketchup flavoured,patatina me ketchap 40 gr.

Patos Patatos Chili,patatina me spec djeges 80 gr.

Patos Patatos Chili,patatina me spec djeges 80 gr. 75 Lekë / pako

Patos Patatos Chili,patatina me spec djeges 80 gr.

Smoki fresh baked peanuts,flips me kikirike 25 gr.

Smoki fresh baked peanuts,flips me kikirike 25 gr. 20 Lekë / pako

Smoki fresh baked peanuts,flips me kikirike 25 gr.

Smoki fresh baked peanuts,flips me kikirike 130 gr.

Smoki fresh baked peanuts,flips me kikirike 130 gr. 90 Lekë / pako

Smoki fresh baked peanuts,flips me kikirike 130 gr.

San Carlo,patatina me shije limes & piper i kuq 50 gr.

San Carlo,patatina me shije limes & piper i kuq 50 gr. 75 Lekë / pako

San Carlo,patatina me shije limes & piper i kuq 50 gr.

Patos Patatos oregano,patatina rigon 80 gr.

Patos Patatos oregano,patatina rigon 80 gr. 100 Lekë / pako

Patos Patatos oregano,patatina rigon 80 gr.

Maretti Bruschette Sour Cream & onion,buke e thekur me shije salce kosi dhe qepe 70 gr.

Maretti Bruschette Sour Cream & onion,buke e thekur me shije salce kosi dhe qepe 70 gr. 60 Lekë / cope

Maretti Bruschette Sour Cream & onion,buke e thekur me shije salce kosi dhe qepe 70 gr.

Replay chips cheese,patatina me djathe 40 gr.

Replay chips cheese,patatina me djathe 40 gr. 39 Lekë / pako

Replay chips cheese,patatina me djathe 40 gr.

Chipsy rebrasti salt 150 gr.

Chipsy rebrasti salt 150 gr. 160 Lekë / cope

Chipsy rebrasti salt 150 gr.

Pringles seasalt & herbs 165 gr.

Pringles seasalt & herbs 165 gr. 290 Lekë / cope

Pringles seasalt & herbs 165 gr.

Pringles Salt & Pepper,patatina me kripe dhe piper 165 gr.

Pringles Salt & Pepper,patatina me kripe dhe piper 165 gr. 290 Lekë / cope

Pringles Salt & Pepper,patatina me kripe dhe piper 165 gr.

Chips Master,patatina me kos dhe shije erezash 100 gr.

Chips Master,patatina me kos dhe shije erezash 100 gr. 75 Lekë / pako

Chips Master,patatina me kos dhe shije erezash 100 gr.

Patos Patatos Crinkle Ketchup,patatina me shije ketchap 95 gr.

Patos Patatos Crinkle Ketchup,patatina me shije ketchap 95 gr. 75 Lekë / pako

Patos Patatos Crinkle Ketchup,patatina me shije ketchap 95 gr.

Snack Pata Patatina Grigliata,patatina 300 gr.

Snack Pata Patatina Grigliata,patatina 300 gr. 180 Lekë / pako

Snack Pata Patatina Grigliata,patatina 300 gr. Senza Glutine.

Pringles Tortilola sour cream fiesta,patina me salce kosi dhe shije qepe 160 gr.

Pringles Tortilola sour cream fiesta,patina me salce kosi dhe shije qepe 160 gr. 290 Lekë / pako

Pringles Tortilola sour cream fiesta,patina me salce kosi dhe shije qepe 160 gr.