Patatina Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Patos Patatos Crinkle Ketchup,patatina me shije ketchap 95 gr.

Patos Patatos Crinkle Ketchup,patatina me shije ketchap 95 gr. 75 Lekë / pako

Patos Patatos Crinkle Ketchup,patatina me shije ketchap 95 gr.

Pringles Tortilola sour cream fiesta,patina me salce kosi dhe shije qepe 160 gr.

Pringles Tortilola sour cream fiesta,patina me salce kosi dhe shije qepe 160 gr. 290 Lekë / pako

Pringles Tortilola sour cream fiesta,patina me salce kosi dhe shije qepe 160 gr.

Chipsy Rebrasti Tzatziki Sir,patatina me shije te sallates greke tzatziki 40 gr.

Chipsy Rebrasti Tzatziki Sir,patatina me shije te sallates greke tzatziki 40 gr. 39 Lekë / pako

Chipsy Rebrasti Tzatziki Sir,patatina me shije te sallates greke tzatziki 40 gr.

Pringles Tortilla fiery chili,tortilla pikante 160 gr.

Pringles Tortilla fiery chili,tortilla pikante 160 gr. 290 Lekë / pako

Pringles Tortilla fiery chili,tortilla pikante 160 gr.

Pringles Tortilla el nacho cheese,tortilla me djathe 160 gr.

Pringles Tortilla el nacho cheese,tortilla me djathe 160 gr. 290 Lekë / pako

Pringles Tortilla el nacho cheese,tortilla me djathe 160 gr.

Benlian Corn Snacks Sweet Chili,snack misri me spec djeges 50 gr.

Benlian Corn Snacks Sweet Chili,snack misri me spec djeges 50 gr. 70 Lekë / cope

Benlian Corn Snacks Sweet Chili,snack misri me spec djeges 50 gr.

Benlian Corn Snacks Pizza,snack misri me shije pice 50 gr.

Benlian Corn Snacks Pizza,snack misri me shije pice 50 gr. 70 Lekë / cope

Benlian Corn Snacks Pizza,snack misri me shije pice 50 gr.

Benlian Corn Snack cheese,snack misri me shije djathi 50 gr.

Benlian Corn Snack cheese,snack misri me shije djathi 50 gr. 70 Lekë / cope

Benlian Corn Snack cheese,snack misri me shije djathi 50 gr.

Doritos Nacho,patatina me djathe 100 gr.

Doritos Nacho,patatina me djathe 100 gr. 100 Lekë / pako

Doritos Nacho,patatina me djathe 100 gr.

Replay Chips Cheese,patatina me djathe 90 gr.

Replay Chips Cheese,patatina me djathe 90 gr. 85 Lekë / pako

Replay Chips Cheese,patatina me djathe 90 gr.

Replay Riketsap,patatina me ketchap 32 gr.

Replay Riketsap,patatina me ketchap 32 gr. 20 Lekë / pako

Replay Riketsap,patatina me ketchap 32 gr.

Replay Ripitos,patatina me shije pice 80 gr.

Replay Ripitos,patatina me shije pice 80 gr. 50 Lekë / pako

Replay Ripitos,patatina me shije pice 80 gr.

Replay Richiz,patatina me djathe 80 gr.

Replay Richiz,patatina me djathe 80 gr. 50 Lekë / pako

Replay Richiz,patatina me djathe 80 gr.

Pringles Tortilla,patatina origjinale 165 gr.

Pringles Tortilla,patatina origjinale 165 gr. 290 Lekë / pako

Pringles Tortilla,patatina origjinale 165 gr.

Chipsy Rebrasti Chili,patatina me spec djeges 150 gr.

Chipsy Rebrasti Chili,patatina me spec djeges 150 gr. 160 Lekë / pako

Chipsy Rebrasti Chili,patatina me spec djeges 150 gr.