Tё kripura Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Kubeti sour & cream kubz 35 gr.

Kubeti sour & cream kubz 35 gr. 30 Lekë / pako

Kubeti sour & cream kubz 35 gr.

Stark Prima peanut,cibuk me kikirik 95 gr.

Stark Prima peanut,cibuk me kikirik 95 gr. 50 Lekë / pako

Stark Prima peanut,cibuk me kikirik 95 gr.

Stark Prima classic,cibuk me kripe 95 gr.

Stark Prima classic,cibuk me kripe 95 gr. 45 Lekë / pako

Stark Prima classic,cibuk me kripe 95 gr.

Croco Brezel Ring sare/salt,cibuk te kripura 200 gr.

Croco Brezel Ring sare/salt,cibuk te kripura 200 gr. 70 Lekë / pako

Croco Brezel Ring sare/salt,cibuk te kripura 200 gr.

Croco Crackers Top Pizza,biskota te kripura me shije pice 150 gr.

Croco Crackers Top Pizza,biskota te kripura me shije pice 150 gr. 70 Lekë / pako

Croco Crackers Top Pizza,biskota te kripura me shije pice 150 gr.

Palma kikirik te pjekur me kripe,i presuar,140 gr.

Palma kikirik te pjekur me kripe,i presuar,140 gr. 100 Lekë / cope

Palma kikirik te pjekur me kripe,i presuar,140 gr.

Pellito roasted & salted peanuts,kikirik i pjekur me kripe 110 gr.

Pellito roasted & salted peanuts,kikirik i pjekur me kripe 110 gr. 130 Lekë / cope

Pellito roasted & salted peanuts,kikirik i pjekur me kripe 110 gr.

Clipsy cheese,patatina me djathe 32 gr.

Clipsy cheese,patatina me djathe 32 gr. 20 Lekë / cope

Clipsy cheese,patatina me djathe 32 gr.

Peyman Fara Kungulli 110 gr.

Peyman Fara Kungulli 110 gr. 260 Lekë / pako

Peyman Fara Kungulli 110 gr.

Bake rrolls sour cream & onion,buke e thate me salce kosi dhe shije qepe 80 gr.

Bake rrolls sour cream & onion,buke e thate me salce kosi dhe shije qepe 80 gr. 60 Lekë / Copë

Bake rrolls sour cream & onion,buke e thate me salce kosi dhe shije qepe 80 gr.

Croco cibuk mini 80 gr.

Croco cibuk mini 80 gr. 30 Lekë / cope

Croco cibuk mini 80 gr.

Croco cibuk shkopinj me susam ,40 gr.

Croco cibuk shkopinj me susam ,40 gr. 20 Lekë / Copë

Croco cibuk shkopinj me susam ,40 gr.

Croco sticks salt ,40 gr.

Croco sticks salt ,40 gr. 19 Lekë / Copë

Croco sticks salt ,40 gr.

Croco brezel susan sesame,cibuk ne forme nyje me susam 80 gr.

Croco brezel susan sesame,cibuk ne forme nyje me susam 80 gr. 35 Lekë / Copë

Croco brezel susan sesame,cibuk ne forme nyje me susam 80 gr.

Croco,shkopinj cibuk me kripe ne kuti 100 gr.

Croco,shkopinj cibuk me kripe ne kuti 100 gr. 70 Lekë / Copë

Croco,shkopinj cibuk me kripe ne kuti 100 gr.