Buding Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Pascual Chocolate,buding me cokollate 5 x 125 gr 500 gr.

Pascual Chocolate,buding me cokollate 5 x 125 gr 500 gr. 210 Lekë / pako

Pascual Chocolate,buding me cokollate 5 x 125 gr 500 gr.

Trevalli buding creme caramel,buding me krem karamel 2 x 100 gr.

Trevalli buding creme caramel,buding me krem karamel 2 x 100 gr. 90 Lekë / cope

Trevalli buding creme caramel,buding me krem karamel 2 x 100 gr. Senza Glutine.

Ristora Crema Catalana,preparat per kremin catalane 75gr.

Ristora Crema Catalana,preparat per kremin catalane 75gr. 140 Lekë / pako

Ristora Crema Catalana,preparat per kremin catalane 75gr. 4 porcione.

Dr.Oetker Original Puding,buding me cokollate 47 gr.

Dr.Oetker Original Puding,buding me cokollate 47 gr. 40 Lekë / pako

Dr.Oetker Original Puding,buding me cokollate 47 gr.

Jotis creme caramel,perzirje per krem karamel me topping te gatshem me shije karamele 70 gr.

Jotis creme caramel,perzirje per krem karamel me topping te gatshem me shije karamele 70 gr. 85 Lekë / pako

Jotis creme caramel,perzirje per krem karamel me topping te gatshem me shije karamele 70 gr.

Teuta Krem Karamel,buding 40 gr.

Teuta Krem Karamel,buding 40 gr. 30 Lekë / pako

Teuta Krem Karamel,buding 40 gr.

Dr.Oetker coko-ruma,krem puding me shije cokollate dhe rumi 47 gr.

Dr.Oetker coko-ruma,krem puding me shije cokollate dhe rumi 47 gr. 40 Lekë / cope

Dr.Oetker coko-ruma,krem puding me shije cokollate dhe rumi 47 gr.

Dr.Oetker vanile,krem puding me shije vanilje 50 gr.

Dr.Oetker vanile,krem puding me shije vanilje 50 gr. 35 Lekë / cope

Dr.Oetker vanile,krem puding me shije vanilje 50 gr. Pa gatim.Gati ne 3 min.

Cameo Creme Caramel 200 gr.

Cameo Creme Caramel 200 gr. 260 Lekë / pako

Cameo Creme Caramel 200 gr. 2 pako bustina.

Kent Buding Vanilje 40 gr.

Kent Buding Vanilje 40 gr. 30 Lekë / cope

Kent Buding Vanilje 40 gr.

Kent Buding Cokollate 40 gr.

Kent Buding Cokollate 40 gr. 30 Lekë / cope

Kent Buding Cokollate 40 gr.

Kraco Perg Buding Vanilje 2 B.

Kraco Perg Buding Vanilje 2 B. 170 Lekë / cope

Kraco Perg Buding Vanilje 2 B.

Dr.Oetker Krem Puding vanilje ,50gr.

Dr.Oetker Krem Puding vanilje ,50gr. 60 Lekë / Copë

Dr.Oetker Krem Puding vanilje ,50gr.

Dr.Oetker 3 + 1 vanile,krem buding me shije vanilje 38 g x 4 cope.

Dr.Oetker 3 + 1 vanile,krem buding me shije vanilje 38 g x 4 cope. 105 Lekë / Copë

Dr.Oetker 3 + 1 vanile,krem buding me shije vanilje 38 g x 4 cope.

Dr.Oetker Cokolade,krem puding me cokollate 60 gr.

Dr.Oetker Cokolade,krem puding me cokollate 60 gr. 70 Lekë / Copë

Dr.Oetker Cokolade,krem puding me cokollate 60 gr.