Pёrbёrёs pёr torta Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Cameo Panna Cottacon caramellato,krem karamel 6 porcione 97 gr.

Cameo Panna Cottacon caramellato,krem karamel 6 porcione 97 gr. 260 Lekë / pako

Cameo Panna Cottacon caramellato,krem karamel 6 porcione 97 gr.

Ewald Gelatine 12 flete 20 gr.

Ewald Gelatine 12 flete 20 gr. 160 Lekë / pako

Ewald Gelatine 12 flete 20 gr.

Ristora Panna Cotta 6 porzioni,75gr.

Ristora Panna Cotta 6 porzioni,75gr. 200 Lekë / Copë

Ristora Panna Cotta 6 porzioni,75gr.Preparato per panna cotta.

Hulalala whipping,pana per embelsira 500 ml.

Hulalala whipping,pana per embelsira 500 ml. 169 Lekë / Copë

Hulalala whipping,pana per embelsira 500 ml.

Ristora pergatites per krem karamel 200gr.

Ristora pergatites per krem karamel 200gr. 210 Lekë / Copë

Ristora pergatites per krem karamel 200gr.

Deliciosa Decorgel Caramel,krem karamel per torta dhe embelsira 500 gr.

Deliciosa Decorgel Caramel,krem karamel per torta dhe embelsira 500 gr. 160 Lekë / Copë

Deliciosa Decorgel Caramel,krem karamel per torta dhe embelsira 500 gr.