Pllaka Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Ritter Sport Whole Hazelnuts,cokollate me qumesht dhe me lajthi 100 gr.

Ritter Sport Whole Hazelnuts,cokollate me qumesht dhe me lajthi 100 gr. 180 Lekë / cope

Ritter Sport Whole Hazelnuts,cokollate me qumesht dhe me lajthi 100 gr.

Break Cokollate Bajame Portokall 85 gr.

Break Cokollate Bajame Portokall 85 gr. 160 Lekë / cope

Break Cokollate Bajame Portokall 85 gr.

Ritter Sport Dark Whole Hazelnuts,cokollate e zeze me lajthi te plota 100 gr.

Ritter Sport Dark Whole Hazelnuts,cokollate e zeze me lajthi te plota 100 gr. 180 Lekë / cope

Ritter Sport Dark Whole Hazelnuts,cokollate e zeze me lajthi te plota 100 gr. Cokollate e... më shumë

Ritter Sport Raisins Hazelnuts,cokollate me qumesht 100 gr.

Ritter Sport Raisins Hazelnuts,cokollate me qumesht 100 gr. 160 Lekë / cope

Ritter Sport Raisins Hazelnuts,cokollate me qumesht,me stafidhe 17 % dhe lajthi 7 % ,kakao... më shumë

Ritter Sport White Whole Hazelnuts,cokollate e bardhe me lajthi dhe me copa kercitese orizi 100 gr.

Ritter Sport White Whole Hazelnuts,cokollate e bardhe me lajthi dhe me copa kercitese orizi 100 gr. 180 Lekë / cope

Ritter Sport White Whole Hazelnuts,cokollate e bardhe me lajthi dhe me copa kercitese orizi 100 g... më shumë

Ion cokollate me qumesht ,100 gr.

Ion cokollate me qumesht ,100 gr. 150 Lekë / Copë

Ion cokollate me qumesht ,100 gr.

Ion,cokollate me qumesht e bajame 100 gr.

Ion,cokollate me qumesht e bajame 100 gr. 180 Lekë / Copë

Ion,cokollate me qumesht e bajame 100 gr.

Milka With Oreo Cookies,cokollate me biskote oreo 100 gr.

Milka With Oreo Cookies,cokollate me biskote oreo 100 gr. 125 Lekë / cope

Milka With Oreo Cookies,cokollate me biskote oreo 100 gr.

Lacta,çokollatë 30 gr.

Lacta,çokollatë 30 gr. 55 Lekë / pako

Lacta,çokollatë 30 gr.

Break cokollate e bardhe ,me rrush e bajame,85 gr.

Break cokollate e bardhe ,me rrush e bajame,85 gr. 160 Lekë / Copë

Break cokollate e bardhe ,me rrush e bajame,85 gr.

Lacta Cokollate 200 gr.

Lacta Cokollate 200 gr. 290 Lekë / cope

Lacta Cokollate 200 gr.

Ion,cokollate me qumesht dhe bajame 100 gr.

Ion,cokollate me qumesht dhe bajame 100 gr. 170 Lekë / Copë

Ion,cokollate me qumesht dhe bajame 100 gr.

Break Cokollate Bajame 85 gr.

Break Cokollate Bajame 85 gr. 150 Lekë / cope

Break Cokollate Bajame 85 gr.

Terravita Raisins & Nuts 225 gr.

Terravita Raisins & Nuts 225 gr. 300 Lekë / cope

Terravita Raisins & Nuts 225 gr.

Break cokollatë me lajthi,stafidhe,bajame 85gr.

Break cokollatë me lajthi,stafidhe,bajame 85gr. 160 Lekë / Copë

Break cokollatë me lajthi,rrush,85gr.milk chocolate with raisins.