Ferrero Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Raffaello Confetteria,bonbone me veshje arre kokosi dhe lajthi te plote 8 cope 80 gr.

Raffaello Confetteria,bonbone me veshje arre kokosi dhe lajthi te plote 8 cope 80 gr. 170 Lekë / pako

Raffaello Confetteria,bonbone me veshje arre kokosi dhe lajthi te plote 8 cope 80 gr.

Nutella ferrero B-ready,biskote me krem lajthie dhe cokollate 22 gr.

Nutella ferrero B-ready,biskote me krem lajthie dhe cokollate 22 gr. 50 Lekë / cope

Nutella ferrero B-ready,biskote me krem lajthie dhe cokollate 22 gr.

Ferrero roucher T4.

Ferrero roucher T4. 160 Lekë / cope

Ferrero roucher T4.

Ferrero Rocher T16,bonbone te mbushur me lajthi te plote dhe cokollate 200 gr.

Ferrero Rocher T16,bonbone te mbushur me lajthi te plote dhe cokollate 200 gr. 620 Lekë / Copë

Ferrero Rocher T16,bonbone te mbushur me lajthi te plote dhe cokollate 200 gr.

Ferrero Rocher T4,vafer kërcitës e mbulluar me lajthi dhe çokolllatë 50 gr.

Ferrero Rocher T4,vafer kërcitës e mbulluar me lajthi dhe çokolllatë 50 gr. 160 Lekë / Copë

Ferrero Rocher T4,vafer kërcitës e mbulluar me lajthi dhe çokolllatë 50 gr.

Raffaello Ferrero T15,cokollata 150 gr.

Raffaello Ferrero T15,cokollata 150 gr. 430 Lekë / Copë

Raffaello Ferrero T15,cokollata 150 gr.