Ofertat Speciale Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Hipp,uje per bebe 1.5 L.

Hipp,uje per bebe 1.5 L. 244 Lekë / Copë 200 Lekë / Copë

Hipp,uje per bebe 1.5 L.

Meglio lo sgrassatore universale,detergjent per pastrim universal 750 ml.

Meglio lo sgrassatore universale,detergjent per pastrim universal 750 ml. 300 Lekë / Copë 270 Lekë / Copë

Meglio lo sgrassatore universale,detergjent per pastrim universal 750 ml.

Confina çokollatë me lajthi 100gr.

Confina çokollatë me lajthi 100gr. 95 Lekë / Copë 85 Lekë / Copë

Confina çokollatë me lajthi 100gr.

Confina çokollatë me qumësht 100gr.

Confina çokollatë me qumësht 100gr. 95 Lekë / Copë 85 Lekë / Copë

Confina çokollatë me qumësht 100gr.

Nivea Creme soft,shampo  trupi 750 ml.

Nivea Creme soft,shampo trupi 750 ml. 360 Lekë / Copë 320 Lekë / Copë

Nivea Creme soft me vaj bajame,shampo trupi 750 ml.

Plasmon Biscotto,biskota për fëmijë 720 gr.

Plasmon Biscotto,biskota për fëmijë 720 gr. 700 Lekë / Copë 640 Lekë / Copë

Plasmon Biscotto , biskota me miell gruri për fëmijë mbi 6 muaj, 720 gr

Caprice classic,vafer vjeneze me krem kakaoje dhe lajthie 400 gr.

Caprice classic,vafer vjeneze me krem kakaoje dhe lajthie 400 gr. 510 Lekë / Copë 460 Lekë / Copë

Caprice classic,vafer vjeneze me krem kakaoje dhe lajthie 400 gr.

Caprice classic,vafer vjeneze me krem kakaoje dhe lajthie 250 gr.

Caprice classic,vafer vjeneze me krem kakaoje dhe lajthie 250 gr. 420 Lekë / Copë 380 Lekë / Copë

Caprice classic,vafer vjeneze me krem kakaoje dhe lajthie 250 gr.

Ariel Color,detergjent pluhur për rroba me ngjyre 20 mbushje 2 Kg.

Ariel Color,detergjent pluhur për rroba me ngjyre 20 mbushje 2 Kg. 640 Lekë / Copë 570 Lekë / Copë

Ariel Color,detergjent pluhur për rroba me ngjyre 20 mbushje 2 Kg.

Nivea,krem per fytyren 150 ml.

Nivea,krem per fytyren 150 ml. 290 Lekë / Copë 269 Lekë / Copë

Nivea,krem per fytyren 150 ml.

Bumi,çaj mali 40 gr.

Bumi,çaj mali 40 gr. 100 Lekë / Copë 80 Lekë / Copë

Bumi,çaj mali 40 gr. Antioksidant i fuqishëm,ngadalson plakjen.