Rezultatet Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Siblou sardele me salce domate 125 g.

Siblou sardele me salce domate 125 g. 100 Lekë / cope

Siblou sardele me salce domate 125 g.

Siblou sardele me vaj luledielli dhe limon 125 g.

Siblou sardele me vaj luledielli dhe limon 125 g. 100 Lekë / cope

Siblou sardele me vaj luledielli dhe limon 125 g.

Siblou sardele me spec djeges 125 g.

Siblou sardele me spec djeges 125 g. 100 Lekë / cope

Siblou sardele me spec djeges 125 g.

Kubeti sour & cream kubz 35 gr.

Kubeti sour & cream kubz 35 gr. 30 Lekë / pako

Kubeti sour & cream kubz 35 gr.

Ardo Leaf spinach,spinaq flete 400 gr.

Ardo Leaf spinach,spinaq flete 400 gr. 150 Lekë / pako

Ardo Leaf spinach,spinaq flete 400 gr. Paketim qese te ngrira.

Ardo Broccoli,brokoli 400 gr.

Ardo Broccoli,brokoli 400 gr. 220 Lekë / pako

Ardo Broccoli,brokoli 400 gr. Paketim qese te ngrira.

Ardo cultivated blueberries,boronica 300 gr.

Ardo cultivated blueberries,boronica 300 gr. 350 Lekë / pako

Ardo cultivated blueberries,boronica 300 gr. Paketim kuti. Te ngrira.

Tropic plus pije me shije frutash 290 ml.

Tropic plus pije me shije frutash 290 ml. 100 Lekë / cope

Tropic plus pije me shije frutash 290 ml.

Tropic plus pije me shije shege 290 ml.

Tropic plus pije me shije shege 290 ml. 100 Lekë / cope

Tropic plus pije me shije shege 290 ml.

Dash actilift al bicarbonato,detergjent i lengshem per rrobat e bardha me 20 larje 1100 ml.

Dash actilift al bicarbonato,detergjent i lengshem per rrobat e bardha me 20 larje 1100 ml. 500 Lekë / cope

Dash actilift al bicarbonato,detergjent i lengshem per rrobat e bardha me 20 larje 1100 ml.

Pampers sole e luna +,leter e lagur per femije 60 fije.

Pampers sole e luna +,leter e lagur per femije 60 fije. 220 Lekë / pako

Pampers sole e luna +,leter e lagur per femije 60 fije.

Lenor oro & fiori di vaniglia,zbutes rrobash format XL me 75 larje 1.875 L.

Lenor oro & fiori di vaniglia,zbutes rrobash format XL me 75 larje 1.875 L. 450 Lekë / cope

Lenor oro & fiori di vaniglia,zbutes rrobash format XL me 75 larje 1.875 L.

Lenor lavanda e camomilla,zbutes rrobash format XL me 75 larje 1.875 L.

Lenor lavanda e camomilla,zbutes rrobash format XL me 75 larje 1.875 L. 450 Lekë / cope

Lenor lavanda e camomilla,zbutes rrobash format XL me 75 larje 1.875 L.

Lindt Excellence extra fondant Lait,çokollatë me qumesht 100 gr.

Lindt Excellence extra fondant Lait,çokollatë me qumesht 100 gr. 290 Lekë / cope

Lindt Excellence extra fondant Lait,çokollatë me qumesht 100 gr.

Lindt Lindor milk chocolate orange,çokollatë me mbushje kremoze me portokall shufer 38 gr.

Lindt Lindor milk chocolate orange,çokollatë me mbushje kremoze me portokall shufer 38 gr. 120 Lekë / cope

Lindt Lindor milk chocolate orange,çokollatë me mbushje kremoze me portokall shufer 38 g... më shumë