Savo Antimyk,pastrues per banjo,kunder mykut dhe algave,vepron edhe si dizifektues dhe zbardhues 500 ml.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Pastrimi i banjos

490 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Savo Antimyk,pastrues per banjo,kunder mykut dhe algave,vepron edhe si dizifektues dhe zbardhues 500 ml.