Swirl qese mbeturinash te zeza 150 litra,10 cope.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Qese mbeturinash

390 Lekë / pako

350 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Swirl qese mbeturinash te zeza 150 litra,10 cope.