Mamas puff pastry,pete sfoliate me margarine per nje pete te bute dhe te shkrifet 2 cope 850 gr.

Bukë dhe nënprodukte te saj / Petë byreku

370 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Mamas puff pastry,pete sfoliate me margarine per nje pete te bute dhe te shkrifet 2 cope 850 gr.