Nutella Ferrero,cokokrem 600 gr.

Për mëngjesin / Cokokrem dhe nutella

540 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Nutella Ferrero,cokokrem 600 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.