Segata Classici,pancete e embel kubike 100 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pançetë

200 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Segata Classici,pancete e embel kubike 100 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.