Toshiba High Power LR03GCP Alkaline,masa AAA 1.5 x 6 cope.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Bateri

260 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Toshiba High Power LR03GCP Alkaline,masa AAA 1.5 x 6 cope.