Carte Dor Selection Tiramisu,akullore me djathe maskarpone,arom tiramisu me copa biskote 480 gr.

Akullore dhe ëmbëlsira të ndryshme / Akullore

520 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Carte Dor Selection Tiramisu,akullore me djathe maskarpone,arom tiramisu me copa biskote 480 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.