La Cremeria Cioccolato & crema,akullore me shije cokollate & krem 500 gr.

Akullore dhe ëmbëlsira të ndryshme / Akullore

400 Lekë / pako


Detajet e Produktit

La Cremeria Cioccolato & crema,akullore me shije cokollate & krem 500 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.