La Cremeria Spagnola,akullore me shije qershie 500 gr.

Akullore dhe ëmbëlsira të ndryshme / Akullore

400 Lekë / pako


Detajet e Produktit

La Cremeria Spagnola,akullore me shije qershie 500 gr.


Produkti nuk është më në stok.