Dodoni djath feta dhie/dele ,400 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

760 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Dodoni djath feta dhie/dele ,400 gr.

Produkt Grek.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.