Iliria,salce djathi pikante me peshe.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

220 Lekë / 500 gr

200 Lekë / 500 gr


Detajet e Produktit

Iliria,salce djathi pikante me peshe.

Nga 440/kg

Vetem 400/kg


Produkti nuk është më në stok.