Orva pane bauletto integrale,buke integrale me vaj luledielli 400 gr.

Bukë dhe nënprodukte te saj / Bukё

160 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Orva pane bauletto integrale,buke integrale me vaj luledielli 400 gr.

Fonte di fibre.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.