Orva Sandwich Amerikan pane integral,buke e tipit integral me vaj luledielli 500 gr.

Bukë dhe nënprodukte te saj / Bukё

180 Lekë / cope

50 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Orva Sandwich Amerikan pane integral,buke e tipit integral me vaj luledielli 500 gr.

Data e Skadencës: 24 Prill 2019


Produkti nuk është aktualisht aktiv.