Orva Sandwich Amerikan,buke e tipit ''0''me vaj luledielli 500 gr.

Bukë dhe nënprodukte te saj / Bukё

160 Lekë / cope

50 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Orva Sandwich Amerikan,buke e tipit ''0''me vaj luledielli 500 gr.

Data e Skadencës: 2 Maj 2019


Produkti nuk është aktualisht aktiv.