Skip Spring Fresh,detergjent i lengshem me arome te kendshme 1.5 L me 30 larje.

Ilace Pjatash-Lavastoviglie-Rrobash / Të lengshëm për lavatriçe

820 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Skip Spring Fresh,detergjent i lengshem me arome te kendshme 1.5 L me 30 larje.

Per larje dhe zbardhje te rrobave.