Valle'& Burro,gjalp 250 gr.

Për mëngjesin / Mjalt dhe gjalp

280 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Valle'& Burro,gjalp 250 gr.

Senza olio di palma.


Produkti nuk është më në stok.