Chipsy Rebrasti Tzatziki Sir,patatina me shije te sallates greke tzatziki 40 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Patatina

39 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Chipsy Rebrasti Tzatziki Sir,patatina me shije te sallates greke tzatziki 40 gr.