Chipsy Rebrasti Chili Sir,patatina me shije te specit cili 40 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Patatina

39 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Chipsy Rebrasti Chili Sir,patatina me shije te specit cili 40 gr.


Produkti nuk është më në stok.