Danone Natural,kos 3.5 % yndyre 390 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Kos

120 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Danone Natural,kos 3.5 % yndyre 390 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.