Cameo pizza al prosciutto,pice me proshute 355 g.

Ushqime të gatshme / Pica dhe pure

350 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Cameo pizza al prosciutto,pice me proshute 355 g.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.