Milk Coppa ala cacao,yogurt me shije kakao 200 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

49 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Milk Coppa ala cacao,yogurt me shije kakao 200 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.